POGINUO UČESNIK „ZVEZDA GRANDA“ U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

nemanja vukovic

Nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“, Nemanja Vuković poginuo je sinoć u stravičnoj saobračajnoj nesreći.

Sinoć je na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje došlo do stravične nesreće kada je pevač Nemanja Vuković (22) sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. On je kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banja Luke.

nemanja vukovic 1

– Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke “ volksvagen“ dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta  i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu – obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao:

– N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Nemanja je iz Foče, takmičio se u “Zvezdama Granda“ sa svega 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.