Barbika progovorila o porodici i emotivnim rečima rasplakala sina usred emisije (VIDEO)

barbike

Atraktivne Barbike, Slađana i Suzana Vasić već godinama unazad sa istim žarom privlače pažnju.

Zanimljive i autentične privlače pažnju gd god da se pojave te ne čudi što publiku zanimaju i detalji iz njihovog privatnog života te su rešila da ženama udele ljubavne savete.

a870eacaf65717525de65771bb7e8b13e0faed1c

Jedna se udala posle samo petnaest dana veze, dok druga nije ni toliko čekala kako bi izgovorila sudbonosno „da“, a danas slave neverovatne tri decenije braka iako su veoma mlade.

-Veze koje su duge nikada ne uspevaju, ja to znam. Ne treba da se rasteže, nego ovako na brzinu i evo trideset godina. Bitno je da muževi nisu ljubomorni, ali to je zato što su i oni u ovom poslu. Njihova podrška uvek postoji- poručile su pevačice.

barbika

Poznate kao kraljice veselja i bakšiša otkrile su i da li je neko iz porodice krenuo njihovim stopama, budući da su i muževi muzičari.

-Moj sin svira harmoniku, inače oženio se imam i unuku koja će sad dve godine. Za nju živim, imam i još troje u Austriji. Kad god imamo slobodno mi smo sa unucima- emotivnim rečima o naslednicima raznežila su sve, pa čak i naslednika jedne koji je sa njima došao kao podrška u emisiju.

Koliko je pevačica emotivno govorila o porodici uspela je usred emisije i da ga rasplalče govoreći sa velikim ponosom o njemu.

barbike sin

U videu ispod pogledajte emotivan trenutak Barbika:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović