Suzana Mančić otišla u penziju, otkrila koji iznos će da primi

suzana mancic o aleksandri prijovic

Suzana Mančić pojavila se večeras na jednom prestoničkom dešavanju. Legendarna „loto devojka“ plenila je lepotom i privukla je sve poglede prisutnih, a na samom početku obraćanja medijskim ekipama, među kojima je i Informer, otkrila je da i zvanično postala penzionerka.

-Danas sam dobila rešenje o penziji. Svečano objavljujem. Od danas sam penzionerka. Hvala Bogu. To sam čekala. Penzionerske dane planiram da provedem „laganica“. Sa puno uživanja. Ja volim život, volim da putujem, muziku. Imaću vremena za sve. Što se iznosa tiče. Minimalac za minimalac! Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam čega da se bojim.

suzana mancic o muzu 1
Suzana Mančić otišla u penziju


Mančićeva je otkrila i koje su joj neispunjene želje, te kakve planove je skovala za narednu 2024. godinu.

-Moja neispunjena želja je koncert u Areni. Ljubavi je uvek bilo, brate mili, tačno onoliko koliko je trebalo. Što se prethodne godine tiče, bilo je tragedija, sportskih pobeda. Đoković, Jokić i mnogi mladi su nas obradovali. A, od sledeće želim asfalt u Moštanici, gde se nalazi moja oaza za uživanje. Želim i na krstarenje ponovo, iako sam ove već bila sa prijateljicom jer, znate, sa suprugom su putovanja drugačija jer Simica ne voli more – zaključuje harizmatična Suzana.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović – Koncert Zagreb – 04.12.2023.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić