Suzana Mančić u provodu na nastupu zvezde Granda, niko nije očekivao da zna pesmu od reči do reči (VIDEO)

Voditeljka Suzana Mančić i dalje fascinira svojim sjajnim izgledom ali i mladalačkim duhom. Tako je Suzana izašla u provod u jedna lokal gde je nastupao pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović.

Voditeljka je uživala u izlasku u društvu prijateljice, a Mirza je svojim nastupom napravio atmesferu za pamćenje.

Mirza Selimovic rodjendan 3

Ipak, niko nije očekivao da Suzana zna i reči Mirzinih pesama. U videu koji je zvezda Granda podelio na svom INstagram storiju jasno je da Suzana u glas sa njim peva refren njegove pesme.

On je nedavno obradovao je publiku novim albumom „Pusti da verujem“, a u razgovoru za Grand ispričao je koliko je brzo odabrao nove pesme.

dc279c02d2b3c80b4b522e3c9ecc2403ed7d8810

-Godinama unazad sam pripremao album. BIlo je tu i pesama koje su jedna drugu zamenile, ali to je neka moja boljka. Možda sam se nekih pesama i previše naslušao, ali nekako sam na kraju napravio jednu kolekciju od 8 pesama – rekao je Mirza i priznao da mu ipak nije bilo teško da probere ono najbolje što će prezentovati publici.

Mirza Selimovic o zenidbi 1

-Kada je dobra pesma to se oseti. Bar ja tako, kada sednem i odsviram ih uz gitaru ako je to ono pravo, odmah osetim – objasnio je pobednik „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović progovorio o novoj devojci

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić