Ivan Miljković otkrio šta ga je najviše uplašilo tokom nastupa: „Valjda je preživela, nisam je video“ (VIDEO)

Ivan Miljković prvi put se pojavio u takmičenju „Zvezde Granda“ i izdominirao nastupom koji ga je odveo direktno u sledeći krug takmičenja. Kandidat je nakon odluke žirija dospeo u tim Marije Šerifović, a uprkos ubedljivosti u pevanju bilo je ipak i pojedinih grešaka kojih je i sam svestan, što je i sam priznao u razgovoru za Grand.

-Sve je bilo jako realno. Bio sam i sam svestan grešaka u prvoj pesmi gde sam bio intonativno malo lošiji, druga je bila u redu. Moglo je i bolje ali sve u svemu to je ok za početak – rekao je takmičar.

Ivan Miljkovic 2 1

Kandidat je otkrio i šta ga je motivisalo da se prijavi za učešće u „Zvezdama Granda“, o čemu je dugo razmišljao.

-Već sam imao plan od prethodnih godina, ali sam imao nekih drugih obaveza u vezi sa fakultetom i drugim stvarima, tako da je to ostalo u momentu kada mi sotane slobodnog vremena. Sada sam odlučio da je pravi momenat. U suštini ovo je novo iskustvo. Zona komfora mi je do sada bila u jednoj drugoj sredini, sada iskačem iz nje i videćemo šta će biti – ispričao je takmičar i objasnio da mu je učešće u takmičenju ipak bio dugoročni plan:

0A0A3613

-Razmišljao sam ja o tome jedno dve tri godine. Još tada mi je palo na pamet kako bih mogao da se prijavim, ali nikako da se uklopim sa vremenom, ali sada je pravi trenutak.

Takmičar je objasnio i šta ga je konkretno omelo u nameri da ranije kroči na veliku Grandovu scenu.

-Skoro sam diplomirao na Tehnološko-metalurškom fakultetu, na smeru inženjerstva materijala, ali potrudiću se da budem i inženjer i pevač. Jer bavim se pevanjem aktivno već punih sedam godina – rekao je kandidat.

IMG 8817

Ivan je ispričao i da su mu glavna podrška roditelj, bliski prijatelji i devojka, a otkrio je i kako je ona reagovala kada je došao na veliku Grandovu scenu, zbog čega je u jednom momentu postao zabrinut.

-Devojka je imala više treme od mene. Valjda je preživela, ne znam, nisam je video – naglasio je takmičar kroz smeh.

Ivan Miljkovic 1

Šta je još ispričao Ivan Miljković u intervjuu pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ivan Miljković – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić