Sofra se ženi? Na ruci doktorke zasijao prsten, iscurele informacije o svadbi, a evo ko će svirati na veselju (FOTO)

Sofra se ženi

Aleksandar Sofronijević uživa u skladnoj vezi sa doktorkom Kosanom koju je nedavno predstavio javnosti, međutim harmonikaš se trudi da detalje svoje intime zadrži za sebe.

Iako ne voli da priča o svojoj vezi, u kojoj sudeći po objavama na društvenim mrežama, uživa, prsten na njenoj ruci koji izgleda kao verenički naveo je mnoge da pomisle da će harmonikaš uskoro stati na ludi kamen,

sofra devojk

Sofra se ženi?

Izvor blizak Sofri ispričao je za 24 sedam da je upriličio iznenađenje za veridbu, te da se njegova izabranica gotovo rasplakala od uzbuđenja. Ubrzo, njih dvoje su se dogovorili da na proleće organizuju veliku svadbu u jednom poznatom beogradskom restoranu, pa će tako već početkom maja par izgovoriti sudbosno „da“ pred brojnim svatovima.

Ipak, Sofra je ove navode negirao.

Nemojte me shvatiti pogrešno, ali to je moja privatna stvar i kad budem hteo da pričam o tome, oglasiću se – rekao je kratko za 24 sedam.

Muzičar je jednom prilikom za Grand otkrio ko će mu svirati na svadbi.

-To je jedan ozbiljan proces. To moraju da budu sigurno neka dva ili čak tri orkestra uz obavezno moje tamburaše koje najviše volim. Videćemo, otom-potom. Javićemo kad bude bilo i ko će biti– rekao je tada.

BONUS VIDEO– Sofra o Kemišu i Bosancu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.