Barbara Bobak otkazuje nastupe, donela odluku zbog koje su fanovi u suzama: „Utiče mi na glas, nisam željna para“ (VIDEO)

Barbara Bobak smanjuje nastupe
Barbara Bobak smanjuje nastupe

Barbara Bobak izgradila je ozbiljno ime na estradi i za kratko vreme postala jedna od najtraženijih pevačica, čiji se nastupi rasprodaju neverovatnom brzinom.

Iako nastupa po nekoliko puta nedeljno, pomama za njom ne jenjava, a ona proznaje da koliko god da voli svoj posao,primetila je da je umor postao intenzivniji.

Ja se lavovski borim protiv umora, odmorim kada sam na godišnjem odmoru– kaže Bobakova koja je donela važnu odluku u ovoj godini.

Karleusa mi je rekla da sam mjaukala Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda Izblamirala sam se i prezivela VIDEO 3

Barbara Bobak smanjuje nastupe

Dogovorila sam se sa timom da malo smanjim obim nastupa jer je previše, počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje. Niko nije željan para, želim da ljudima dam svoj maksimum i bolje je da smanjim obim nastupa kako bih uvek bila na dvesta posto– objašnjava Barbara.

Koliko je bliska sa članovima svog benda svedoći i činjenica da je nekoliko njih živelo u kući kod njenih roditelja.

Bili su kod mene u kući dve godine, sada su se raselili. Bili su tu i za moje, pomagali su, to je bilo vrlo zanimljivo. Bila sam im podrška u startu i potrajalo je, alli neka je- ispričala je pevačica, čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić