Enis Todić progovorio o svađi sa Semirom Džankovićem: „Nije mi bilo lako, trudim se da to promenim“ (VIDEO)

Pevač Enis Todić nakon još jednog uspešnog nastupa u „Zvezdama Granda“ sumirao je utiske pred našim kamerama, pa se dotakao i svađe sa Semirom Džankovićem.

Enis priznaje da je u ovom krugu imao zahtevnog protivnika, pa nije očekivao odmah prolazak u naredni krug takmičenja.

enis todic o svadji sa semirom dzankovicem 3
Enis Todić o svađi sa Semirom Džankovićem „Nije mi bilo lako“

Enis Todić o svađi sa Semirom Džankovićem

-Iskreno da kažem, jesam se nadao nekako šestici, ali i nisam. Kandidat koji je bio u duelu je stvarno dobar, iza sebe ima sve šestice, uvek dobre komentare, dobar stajling. Tako da mi nije bilo lako, ali želim da se zahvalim žiriju i svima koji su glasali, ja sam oduševljen i iznenađen – počeo je on i dodao:

-Bilo je malo treme i pre nego što sam izašao, rekao sam već da je protivkandidat bio predobar, nije mi bilo lako zaista.

enis todic o svadji sa semirom dzankovicem 1
Enis Todić o svađi sa Semirom Džankovićem „Nije mi bilo lako“

Kako je već godinama u takmičenju, Enis priznaje da ima malo teži zadatak od ostalih takmičara, jer kako kaže publika i žiri od njega očekuju nešto novo i nešto što do sada nije pokazao.

-Moram da kažem da mi je ipak teško, navikli su ljudi na neke pesme od mene, ne na iste pesme, nego na isti stil. Oni sada traže i očekuju od mene malo više, ja se trudim da to promenim. Potrudiću se da nešto dam novo, da nije sve isto – rekao je Enis, pa se dotakao komentara žirija:

-Žiri mi daje uvek dobre glasove, ali komentari sad nisu bili kao i uvek, osim od Milija. On mi je rekao da moram da napravim neki korak, da promenim nešto.

enis todic o svadji sa semirom dzankovicem
Enis Todić o svađi sa Semirom Džankovićem „Nije mi bilo lako“

Osim mentorke Svetlane Cece Ražnatović, Enisu je porodica velika podrška, a on za Grand otkriva kako u njihovom domu izgledaju pripreme za nastup.

-Naravno da je žena uvek zadovoljna nastupom, uvek se konsultujem sa suprugom, roditeljima. Nađemo neke pesme koje mi leže, pa onda sa tim pesmama idemo kod Cece i ona izabere one koje mi najviše leže. Porodica je uvek tu, oni se slažu i mišljenja su im ista, svi čuju ako nešto nije u redu, pa mi kažu.

Enis Todic o svadji sa Semirom Dzankovicem 2
Enis Todić o svađi sa Semirom Džankovićem „Nije mi bilo lako“

Nedavno se u medijima spekulisalo da je pevač u svađi sa kolegom Semirom Džankovićem, a on otkriva u kakvim je odnosima sa kolegom.

-Semir je uvek dolazio, nismo se posvađali. Samo nije mogao da dođe jer je snimao drugu emisiju u isto vreme. Termini su se sudarili i on je morao da ide na „Grand Paradu“, a ja sam bio ovde – zaključio je Enis, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Enis Todić nastup Zvezde Granda

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/A. Dačić