Login/Registracija

SLAVLJE U PORODICI ŠAULIĆ: „Još malo u najlepšem životnom društvu“

Sin legendarnog Šabana Šaulić, Mihajlo i njegova novopečena supruga Marina nedavno su izgovorili sudbonosno „da“, a svadbeno veselje upriličili su u jednom prestoničkom hotelu gde su okupili veliki broj pripadnike estrade.

I nakon dva meseca nakon gala venčanja bračni par ima novi povod za slavlje. Naime, Marina Šaulić proslavlja rođendan, a tim povodom Mihajlo je objavio zajedničku fotografiju uz emotivan opis.

-Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi! Srećan ti rođendan ljubavi, da budeš ceo život nasmejana i srećna ja ću dati sve od sebe! Volim te!- poručio je Mihajlo uz čuveni hit njegovog oca „Hvala ti za ljubav“.

Usledile su brojne čestitke i lepe želje, ali i čestitke od strane onih koji nisu znali da porodica Šaulić očekuje prinovu.

Podsetimo, Marina radi kao vaspitačica u privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je i vlasnica. Oni koji je poznaju tvrde da Marina dolazi iz imućne porodice, te da se i pre romanse sa Mihajlom pojavljivala na popularnim gradskim događajima.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović