Slavlje u domu Tanje Savić: Dragana Mirković prva čestitala (VIDEO)

tanja savic 3 ok

Pevačica Tanja Savić danas slavi rođendan, a na društvenim mrežama samo pljušte čestitke od porodice, prijatelja i kolega.

Tanja danas puni 38. godina, a kako smo saznali rođendan će proslaviti sa decom i porodicom u Smederevu.

Među prvima se oglasila pevačica Dragana Mirković koja je inače Tanjin muzički uzor, a imala je jednu specijalnu želju za mladu koleginicu.

-Draga moja Tanja, od srca ti čestitam rođendan i želim ti sve najlepše. Uvek da ostaneš tako vesela, srećna i lepa. Voli te tvoja Dragana Mirković – poručila je pevačica u video poruci.

Tanji su rođendan čestitali i brojni fanovi, a najveća želja im je bila da pevačica što pre zakaže solistički koncert u Areni.

Podsetimo, Tanja se pre nekoliko dana oglasila u medijima i tom prilikom je otkrila sve detalje odnosa sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. Mnogi su pričali da su njih dvoje u vezi, ali je pevačica sada priznala da više nisu u kontaktu.

– Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je upešan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo videti da li će čestitati – rekla je ona.

U videu pogledajte šta je Tanja rekla o novom dečku.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković