Ovo se čekalo: Dragana Mirković zakazala Arenu, sprema se velika proslava 40 godina karijere (VIDEO)

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok 2

Jedna od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora Dragana Mirković zakazala je koncert u Beogradu za 29. decembar 2023 godine.

Publika je sa nestrpljenjem čekala, a sada je zvanično i dočekala koncert za koji već u najavi vlada veliko interesovanje.

Ovo će sigurno biti pravo novogodišnje zagrevanje, obzirom da će se koncert održati samo nekoliko dana pred doček.

Draganina mnogobrojna publika je godinama čekala ovaj trenutak, a kada je objavljena vest da će se koncert održati, društvene mreže su se usijale od podrške njene publike.

Pevačica će obeležiti i jublijel, 40. godina uspešne karijere koja je iznedrila brojne hitove koji će se dugo pamtiti i pevati.

-Mega zvezda folk muzike Dragana Mirković obeležiće četiri decenije blistave karijere velikom balkanskom turnejom “Do poslednjeg daha” u Štark Areni  29.decembra 2023 – glasi najava za spektakl, a katre će biti zvanično u prodaji početkom aprila.

Podsetimo, Dragana je solistički koncert u Beogradu održala 2014. godine, a sada je vreme da se još jednom ponovi ovakav spektakl.

33a5d5db44b580a7b59865a6d2318c1eb3691543

Pevačica je nedavno gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je voditelj i njen dugogodišnji prijatelj Žika Jakšić svima ispričao po čemu se Dragana razlikuje od ostalih pevača na našoj sceni.

-Moram da kažem dragi gledaoci da ja Draganu poznajem dugo godina. Imao sam priliku i čast da dok sam bio deo benda „Ritam Srca“ sa njom radim dve godine koncerte i turneje. Radili smo Pariz, svirali smo koncert u Pioniru i mogu slobodno da kažem kao neko ko je stajao iza najvećih zvezda sa ovih prostora, Dragana spada u one pevače čije je srce puno radosti – rekao je Žika i nastavio:

-Ona nije izgubila tu radost koju donese slava, nije izgubila i tu neku nazvaću nevinost i čednost koju svi mi nosimo u sebi još od kada smo bili klinci. Mislim da je to jedan od uzroka što smo mi sa godinama sve lepši i lepši.

U videu pogledajte šta je Daragana otkrila medijima na snimanju emsiije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković