Beloruskinja iskreno o „Zvezdama Granda“: Od Bosanca to nisam očekivala, Mariju volim“ (VIDEO)

ksenija tanu

Beloruskinja Ksenija Tanu ove subote priredila je publici i žiriju pravi spektakl u „Zvezdama Granda“. Svi su saglasni da je ovo njen najbolji nastup do sada, a ona je pred našim kamerama odmah sumirala utiske.

Od žirija je dobila sve pohvale, ali mlada pevačica ipak priznaje da je mogla i bolje da peva iako je dobila maksimalnih šest glasova. Na samom početku nam se pohvalila da sve bolje govori naš jezik i da je to za nju veliku uspeh.

-Vidiš kako ja sve dobro govorim, za mene je to super (Smeh). Bilo je strašno, svaki put kad idem na scenu osećam tremu, mislila sam da mi Bosanac neće dati glas zbog mog lošeg izgovora. Možda moj izgovor nije onakav kakav on želi, ali mi je dao glas. Dobila sam svih šest glasova, sada sam jako srećna – počela je ona.

Ksenija kaže da je od prošlog nastupa uvažila sve kritike žirija i da je uzela časove kako bi što bolje savladala jezičku barijeru.

-Žiri je prošli put mnogo pričao o mom izgovoru, kada sam došla kući uzela sam časove srpskog jezika. Nastup bih ocenila osmicom od deset, znam šta sam mogla bolje i hoću da ispravljam, pa će svaki krug biti sve bolji i bolji – dodaje pevačica.

ksenija tanu 1

Ona se osvrnula i na rad sa svojom mentorkom Marijom Šerifović, pa je priznala da su dosta vežbali i da je zadovoljna kako napreduje njihov rad.

-Vežbale smo puno, ja sam joj slala video snimke, ona mi je rekla šta je dobro, ali i šta nije, šta treba da ispravim. Volim Mariju zato što je direktna i konkretna, ona kaže kako treba, sve priča, a ne samo za izgovor nego za sve. Ispričala mi je kako treba da se peva – rekla je Ksenija za Grand i otkrila kako njena porodica gleda na njeno učešće u najgledanijem takmičenju, a ceo intervju sa njom možete da pogledate u videu.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković