Biljana Marković otkrila kako je došlo do saradnje sa Tifom: „To je bio izlet i moja odskočna daska“

6a04d853fb42a0e5b28ab55635223a646fb8bdb4

Od kada se pojavila pre nekoliko sezona u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pevačica Biljana Marković ne prestaje da niže uspehe na poslovnom planu.

Njena prva pesma koju je snimila za Grand „Opatica“ se često peva u takmičenju, a Biljana priznaje da je to za nju velika sreća.

-Posle „Opatice“ moram da priznam nisam snimila tako jak narodnjak. Svaka pesma je posebna za sebe i ja se trudim da svaku iznesem dobro. Kompozitor te pesme je Šaban Šaulić, a to je meni posebno drago, a još mi je draže što se peva u takmičenju. Jako je teška za takmičenje, ali ako je neki takmičar pravi narodnjak i želi da se pokaže, on se odluči za tu pesmu – kaže ona.

e47ba6c5d4618915c81790c8f58a394fc29ea864

Biljani je pošlo za rukom ono ono što je nikome nije od pevača narodne muzike. Pre nekoliko godina je snimila duet sa Mladenom Vojičićem Tifom, a u emisiji „Grand Parada“ otkrila je kako je došlo od te saradnje.

-Zahvaljujući kompozitoru Raletu došlo je do te saradnje, bio je to kod mene momenat šta sada snimiti, a da bude vau za publiku. Došlo je do te pesme koja je bila meni odskočna daska u karijeri, ali i izlet. Pesma se i danas sluša, ljudi mi šalju te snimke kako je pevaju. Drago mi je što je došlo do te saradnje, on je legenda roka i meni je velika čast – zaključila je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković