Login/Registracija

„Ovo mi je draže nego što sam bio u finalu“, Velid Handžić počastvovan gestom Šerifa Konjevića koji je za svako divljenje (VIDEO)

Prošlogodišnji finalista Velid Handžić osvojio je srca publike još tokom takmičenja, nakon čega se ozbiljno posvetio nastupima na kojima pravi atmosefru za pamćenje zbog čega je stekao armiju fanova.

O njegovom talentu svedoči i Šerif Konjević koji za mladog pevača ima samo reči hvale i sa kojim je u nekoliko navrata nastupao, a muzička legenda još jednom je potvrdila svoje reči kada mu je na jednom veselju uručio mirkofon.

Jedan apaluz za Velida Handžića. Moj komšija, ali vokal njegov savršen, još malo neke stavri da bi bio savršen 100 posto, ali on zaslužuje mesto velikog pevača svakako– najavio je Konjević Handžića koji je počastvovan ovim rečima starijeg kolege.

Bio sam u finalu, ali ovo mi je sada draže što si rekao za mene. Hvala ti– odgovorio je Velid koji je otepao nekoliko pesama dok je publika skakala u transu.

Podsećamo, u jednom intervjuu za naš portal finalista je otkrio i kako se upoznao sa Šerifom.

Sa Šerifom se poznajem već dugo, pevao sam na par svirki na kojima je i on prisustvovao i mnogo mu se svidelo kako ja to radim tako da sada se poznajemo mnogo bolje, često se i družimo u Minhenu jer Šerif tamo živi, a ja često imam nastupe tamo. Mogu slobodno reći da smo prijatelji. Mnogo ga poštujem i volim kao pevača i kao čoveka, a o saradnji sa njim samo ću da kažem da pripremamo nešto što će meni lično biti vrhunac u dosadašnjoj karijeri i mnogo se radujem tome– najavio je nedavno on.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić