Login/Registracija

Skinula se ćerka Goce Božinovske: Pevačica zapalila mreže vrelim slikama sa bazena (FOTO)

Capture 1 35

Ćerka pevačice Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića, Jelena vodi miran i povučen život daleko od očiju javnosti.

Ona se u medijima pojavljuje samo kada ima neku novu pesmu, a svakog vikenda redovno nastupa u klubovima i diskotekama širom Evrope i regiona.

Iako nije puno aktivna na društvenim mrežama, svaka njena objava izazove veliku pažnju javnosti. Jelena na mreži Instagram broji preko 90. hiljada pratilaca, pa važi za jednu od popularnijih pevačica kada je ovaj segment u pitanju.

Na pomenutoj mreži nedavno je objavila jednu fotografiju koja je izazvala pravu lavinu komentara. Naime, pevačica je otvorila sezonu kupanja, pa se slikala u kupaćem kostimu na jednom bazenu.

Capture 5

Svi su primetili da Jelena izgleda bolje nego ikada i da je zadržala vitku liniju od pre deset godina kada se prvi put publici predstavila u takmičenju „Zvezde Granda“ gde je dogurala do finala.

Podsetimo, pre nekoliko meseci u medijima se pojavila vest da se Jelena tajno udala za svog dugogodišnjeg izabranika Aleksandra i da se zbog ljubavi preselila u Valjevo. Nakon pisanja medija, ona se oglasila na društvenim mrežama, pa je porukom svima stavila do znanja da ne želi da priča o privatnom životu u javnosti.

Jako me nerviraju ljudi koji smaraju, zovu, koji nemaju obzira, stida ni srama. Takve mrzim najviše. Smarači dosadni – napisala je iznervirana pevačica na Instagramu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković