Login/Registracija

Jahanje bilo kobno? Saša Popović okrivio Brenu: „Posle toga sam se operisao“ (VIDEO)

sasa popovic

Bivši direktor „Grand produkcije“ i estradni mag kako ga mnogi nazivaju, Saša Popović uskoro će početi da obilazi gradove bivše Jugoslavije u potrazi za novom zvezdom „Granda“, a u razgovoru za Grand portal otkrio je koliko je kandidata prošlo kroz ovaj šou.

-Do sada je kroz takmičenje prošlo oko 120.000 kandidata. To je jedan neverovatan podatak i za svetske prilike. Možda ću doživeti u narednom periodu da se na takmičenje prijavi i neko dete od bivših „Zvezda Granda“, to nije nemoguće – rekao je Popović.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 02032023 FOTO MUNJA ok 1

Poznato je da je Saša svoju karijeru započeo rame uz rame sa najvećom jugoslovenskom muzičkom zvezdom Lepom Brenom, a kako je nedavno proslavio šezdeset deveti rođendan, pevačica mu je na veoma simpatičan i neočekivan način čestitala, što je Popović i prokomentarisao za naš portal.

Brena mi je poslala fotografiju i veoma me je iznenadila. Moj odgovor je: „Posle toga sam otišao da operišem bruh“ – izjavio je Saša u šaljivom tonu za Grand.

Naime, pevačica je na Instagram profilu okačila fotografiju koja je nasmejala sve i odmah postala viralna na društvenim mrežama.

Nesvakidašnjom fotkom gde su ona i Sale prikazani kao likovi iz crtanog filma Simpsonovi pevačica mu je poželela sve najlepše, a fotografija ilustruje period kada je Saša često nosio Brenu na krkačama.

Capture 4

Ceo intervju sa Sašom možete poslušati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: Ž.K./I.G.