Login/Registracija

Posle priče o tajnoj udaji, Jelena Vučković besna kao ris: „Nemaju stida ni srama, mrzim ih“ (FOTO)

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića vešto skiriva privatni život od očiju znatiželjne javnosti.

Od samog početka, karijeru gradi na pesmama dok sa druge starne vešto izbegava skandale i da priča o dešavanjima iz privatnog života.

Ikao se trudi da ostane smirena i distancirana ovog puta pevačica je priznala da se jako iznervirala, pa je na društvenim mrežama oplela i razvezala jezik.

Jako me nerviraju ljudi koji smaraju, zovu, koji nemaju obzira, stida ni srama. Takve mrzim najviše. Smarači dosadni – napisala je iznervirana pevačica na Instagramu.

Iako nije poznato šta ju je navelo da se tako ponese i da ovakvu objavu okači na svoje društvene mreže, nedavno je u javnost procurela vest da se pevačica još 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića sa kojim kako mediji prenose živi u Valjevu.

Nakon što je ova vest izašla u javnost Jelenina majka ju je ubzo demantovala, ali je onda zet demantovao nju i potvrdio novinske natpise, a možemo da pretpostavimo da je pevačicu najviše iznerviralo što je ova tema dospela na starne žute štampe, pa je usledila ovakva reakcija.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk