Login/Registracija

Ivana Selakov oštro o kolegama: „Mnogi lažu da bi sebi podigli cenu“ (VIDEO)

Nasmejana, vidno raspoložena i obučena kao barbika pevačica Ivana Selakov stala je pred naše kamere i progovorila o bakšišima koji su već dugo jedna od najintrigantnijih tema kada je javna scena u pitanju.

-Znam da su ljudi navikli da budem obučena u crno, ali odlučila sam da se malo promenim, da prizovem lepo vreme i da izađam iz svoje zone komfora – započela je pevačica koja slovi za jaku ženu koja se uvek bori za sebe:

Uvek je bilo i biće tako. Moj rad je moj dobitak ili moj gubitak. Sama donosim odluke u dogovoru sa porodicom i tako je najbolje.

Jedna od Ivaninih novih pesama zove se „Bakšiš“, a kako je to uvek aktuelna tema u medijima, pitali smo pevačicu da li njene kolege zaista na nastupima dobijaju od publike vrtoglave cifre, na šta je ona odgovorila:

Nikada se nisam hvalila bakšišem. Jednostavno svaka čast kolegama koje imaju taj dar. Bakšiš je nešto o čemu se diže fama i stalno se priča, a publika se iritira time. To su nebuloze, bakšiš je stvar koju neko da od srca, svaka čast onima koji uspeju da probude te emocije kod publike. Radim klubove i privatne proslave gde nisam dobijala neke enormne cifre. Mislim da snimci mojih kolega i titule „Kraljica i kralj bakšiša“ mogu da budu i mamac.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand news,
Autor: Ž.K./I.Grk