Login/Registracija

Marija Ramadanovski se rasplakala usred emisije! Zbog Džejevih snimaka emocije navirale: „I dalje je teško“ (VIDEO)

marija ramadanovski se rasplakala u emisiji

Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, raspakala se u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ nakon što su joj pustili tatine stare snimke iz Grandovih emisija.

Sa suzama u očima Marija je gledala kako je njen tata nekada pevao sa Lepom Brenom, Darom Bubamarom i Minom Kostić, a zatim sa knedlom u grlu prokomentarisala da joj njegovi snimci i glas dalje bude veliku setu.

Screenshot 2023 05 02 104733

-Iskreno, pada mi teško, ali gledam to sa neke vedrije strane. Hvala Bogu da je ostavio tako nešto lepo iza sebe da me uvek podseti na njega – rekla je Marija sa suzama u očima.

Pogledajte kako je to izgledalo u emisiji.

Kako je i sama krenula očevim stopama i započela solo karijeru, ne krije da joj po malo predstavlja teret što je ćerka legende narodne muzike.

Meni je ponos što sam Džejeva ćerka i mnogo mi je drago što mi je tata bio jedan sjajan čovek. Ljudi verovatno mnogo očekuju od mene, ali mislim da neću biti kao tata jer to nije moguće. Ne težim ka tome, želim da izgradim svoju karijeru. Što se tiče muzike mislim da treba da gradim svoj put, ali tata mi je veliki idol i u muzici, ali i u životu -izjavila je pevačica za Grand, a na pitanje da li i dalje emotivno reaguje emotivno kada negde čuje očeve pesme i glas, Marija je odgovorila:

Naravno da reagujem emotivno, pustim i suze. Svakodnevno nam je u mislima, celoj porodici. Jako nam nedostaje. Izbegavam da puštam njegove pesme na Jutjubu, ne slušam njegovu muziku zato što me to jako rastuži. Uvek zaplačem uz „Živote, ženo bez morala“.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 45 ok

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: I. Ankić