Login/Registracija

Nakon Amerike, Dragana Mirković pokorila i Australiju: Folk zvezda oborila sve rekorde posećenosti (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković krajem prošlog meseca otputovala je u Australiju gde se održava velika koncertna turneja pod nazivom „Do poslednjeg daha“ koju je pevačica počela ove godine u Americi, a koja će se zaokružiti solističkim koncertom u Beogradu.

Pevačica ima zakazanih više od deset velikih koncerata, a kako smo saznali tamo će boraviti do sredine maja.

Sudeći prema snimcima koji kruže društevim mrežama, Dragani je pošlo za rukom ono što retko kome uspeva od pevača sa naše javne scene. Svi nastupi koje je do sada održala bili su popunjeni do poslednjeg mesta, a tražila se i karata više.

Posebna emocija među publikom vladala je na velikom koncertu u Sidneju gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi koji su sa Draganom više od tri sata pevali najveće hitove.

Snimci sa koncerata preplavili su društvene mreže, a publika u Australiji pokazala je koliko se uželela dobre muzike i pravih narodnih pesama.

Podsetimo, Dragana je pre mesec dana obradovala publiku informacijom da je zakazala solistički koncert u Beogradu posle skoro 10 godina pauze.

-Mega zvezda folk muzike Dragana Mirković obeležiće četiri decenije blistave karijere velikom balkanskom turnejom “Do poslednjeg daha” u Štark Areni  29.decembra 2023 – glasi najava za spektakl.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković