Skinula se Ćana! Pevačica otišla na Karibe, pa se maksimalno opustila (FOTO)

skinula se ćana
Foto Fejsbuk

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana rešila je da dobro napuni baterije i odmori se, a za opuštanje je ove zime odabrala egzotičnu destinaciju „sa dušom“ – Kubu.

Ćana je boravak u popularnom risortu Varadero iskoristila da upozna drevne obrede stanovnika ove ostrvske zemlje, a potom se prepustila čarima toplog Karipskog mora kojima teško da iko može da ostane ravnodušan.

ćana se razgolitila
Skinula se Ćana / Foto: Facebook Ćana Mitrović

Tako je i Ćana odlučila da zaroni u kristalno- tirkiznu vodu, a potom je uživala brčkajući se u plićaku.

skinula se ćana na kubi
Foto: Facebook Ćana Mitrović

Pevačica je pokazala i da je u savršenoj formi na polovini šeste decenije i da joj godine ne mogu ništa, a slike sa februarskog letovanja ponosno je podelila na svom Fejsbuk profilu, što je izazvalo lavinu komentara.

-A more k’o more- napisala je Ćana u opisu fotografija koje su njeni pratioci prokomentarisali kao pravi raj.

stanojka mitrović ćana
Foto: Facebook Ćana Mitrović

„Ženo iz naroda, zaslužuješ ovo“, „Kako ti zavidim, kraljice“, „Zaslužila si sve, sad uživaj“, neki su od komentara ispod serije Ćaninih fotki sa egzotičnog letovanja.

ćana na karibima
Foto: Facebook Ćana Mitrović

Ako je suditi po rasploženju koje je vidno na fotografijama, Ćani boravak na Karibima izuzetno prija i ovoga puta je definitivno pogodila pravu destinaciju da skupi snagu za nove nastupe koji je čekaju po povratku sa odmora.

BONUS VIDEO: Grandove pevačice i voditeljke se razgolitile na plaži

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Facebook,
Autor: A.Dačić