„Mnogi su pustili suzu“ Slaviša Đurić otkrio zbog čega je rasplakao svoje sugrađane: „Svi su bili na nogama“ (VIDEO)

Slaviša Đurić je po drugi put oduševio žiri kada je stao na veliku scenu emisije „Nikad nije kasno“, a odmah nakon nastupa je u razgovoru za naš portal sumirao svoje utiske iz takmičenja.

Iako na sceni nije bio previše opušten, što negde sebi i zamera, zadovoljan je kako se predstavio.

-Sada se osećam mnogo bolje. Postojala je možda mala trema, ali vidim mi je publika pomogla da to na vreme odstranim – rekao je pevač na početku razgovora.

slavisa djuric nikad nije kasno
Slaviša Đurić „Uz moj nastup svi su plakali“

Slaviša ističe da mu je porodica uvek bila najveća podrška u životu, a izuzetak nije ni ovo takmičenje.

Uvek je porodica najveća podrška svakom čoveku, deca, unuci. Imam sina i ćerku, dve unuke od ćerke, suprugu. Oni su moja najveća podrška sada – kaže učesnik.

Slaviša Đurić „Rasplakao sam svoje sugrađane“

Đurić je sa osmehom na licu takođe otkrio da li ga sada na Kosovu i Metohiji prepoznaju i da li prate emisiju.

-Kako da ne, to je mala sredina gde ja živim, svi su bili na nogama. Pedest posto je bilo na ivici suza, a pedest posto je pustilo suzu kada sam pevao, neke emocije su ih povukle. Ne znam zbog čega, ali drago mi je što je to tako ispalo – rekao je Slaviša.

FILP0364
Slaviša Đurić „Muzikom se bavim skoro četiri decenije“

On ističe da su za njegovo učešće u emisiji isključivo zaslužni njegov sin i brat od strica, te da je njemu zadovoljstvo što se takmiči.

-Ja se dugo bavim muzikom, skoro četiri decenije. Brat od strica i moj sin su bili inicijatori da ja učestvujem u emisiji. Uspeli su u tome i ja sam uspeo da dođem, da prođem jedan krug i to mi je bilo zadovoljstvo, a dalje ćemo videti šta će da bude – rekao je, a zatim otkrio svoja očekivanja od takmičenja:

-Ne očekujem ništa posebno. Ima mnogo dobrih pevača, ali samim učešćem sam ostvario neki svoj san, stavio pečat na svoju karijeru i to je to.

FILP0358
Slaviša Đurić nakon nastupa otkrio mnogo toga

Slaviša nam je za kraj otkrio da je njegov uzor kada je počinjao da se bavi muzikom bio Halid Bešlić, kao i da su ga mnogi poredili sa njim.

-Moj uzor je bio Halid Bešlić iskreno. On je imao mnogo hitova u to vreme, osamdesetih godina, i on mi leži kao pevač i boja glasa. Svi kažu kada pevam „Ajde Halide, otpevaj nešto“, tako da Halid Bešlić mi je bio uzor – zaključio je u razgovoru koji možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Slaviša Đurić – Nikad nije kasno – Live

Izvor: Grand

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković