Julija Petrović šokirala kako se priprema za nastup: „Dečko mora to da čuje“ (VIDEO)

Takmičarka u „Zvezdama Granda“ Julija Petrović progovorila je o kritikama koje je dobila od članova žirija sa kojima je saglasan i njen mentor Đorđe David.

Julija je u razgovoru za Grand otkrila kako se priprema za takmičenje, a dobar nastup u poslednjoj emisiji spremna je da još više dotera za naredni krug popularnog šoua, kako bi uvažila sugestije koje je dobila dok je bila na sceni.

-Zadovoljna sam. Mislim da mi je ovo jedan od boljih nastupa do sada, ali malo je bilo vremena između snimanja, ima nekih malih grešaka, no dobro – rekla je Julija.

Julija Petrović dečko da čuje
Foto. Z.K.Munja/F.Pavlović

Julija Petrović otkrila koje je savete dobila od Đorđa Davida

Kao problem i njen mentor naglasio je da ona ne uzima vazduh kada treba, sa čime se i takmičarka slaže.

-To jeste bio problem ali imali smo svega nekoliko dana između snimanja, ali dišem (smeh). Kod nas na jugu je bolji vazduh. Generalno, sve se stiče uz vežbu i uz rad. Potrebno je vreme i za to – priznala je Julija i otkrila koje je saveta dobila od Đorđa pre izlaska na scenu:

-Za prvu pesmu mi je rekao da otpevam isto kao na probi, dok za drugu numeru pričali upravo o uzimanju vazduha. Ali biće bolje sledeći put.

Julija Petrović zvezde granda
Foto. Z.K.Munja

Julija Petrović progovorila o Milici Kostadinović

Julija je priznala i da joj ne smeta što je tokom emisije žiri više komentarisao njenu protivkandidatkinju Milicu Kostadinović koja je završila u baražu, a za to ima logično objašnjenje.

-Što se tiče mojih komentara, zadovoljna sam. Pohvalili su me. Kada je reč o drugoj kandidatkinji, meni je ona bila super. Možda je privukla veću pažnju iz nekog razloga – rekla je Julija.

Julija Petrović Đorđe David
Foto. Z.K.Munja/F.Pavlović

Julija Petrović otkrila koliko joj se promenio život od kada je u „Zvezdama Granda“

Kandidatkinja je po drugi put u takmičenju „Zvezde Granda“ a sada je otkrila i u čemu joj se razlikuje danas život u odnosu na ranije.

-Iskreno i nije se toliko promenio, jedino što sam pre dve godina imala veću tremu, sada mi je nekako samo zanimljivije. Jako su mi interesantna snimanja jer nemam toliku tremu, opuštenija sam. A generalno u životu sasvim normalno funkcionišem – naglasila je takmičarka.

Julija Petrović šokirala
Foto. Z.K.Munja/F.Pavlović

Julija je otkrila i da dečko i njeni najbliži koji su joj glavna podrška, nisu u prilici da je vide kako se priprema jer to drži za sebe pre nego što se pojavi na sceni.

-Ja volim sve sama. Sa mentorom ili sama. Vežbam isključivo sama u kupatilu. Dečko svakako mora to da čuje, ali svi su uvek zadovoljni – dodala je Julija.

Razgovor sa Julijom pogledajte na početku teksta, a njen nastup iz „Zvezda Granda“ u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić