„Niko mi ne prilazi“ Rada Manojlović muči muku sa muškarcima, zbog ovoga nema dečka: „To se vidi na 2 metra oko mene“ (VIDEO)

Rada Manojlovic novogodisnji intervju 5

Još od kada je došlo do emotivnog razlaza između Rade Manojlović i Harisa Berkovića, o pevačicinom emotivnom životu nizale su se razne spekulacije, ali javnost nije saznala da li je folk zvezdi neko novi osvojio srce.

Rada je za Grand rešila da otvori dušu i bez dlake na jeziku progovori o svom emotivnom statusu.

-Ne znam da li se plaše, ali niko mi ne prilazi (smeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmejana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana. Zaista sam samo nasmejana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me „startuje“. Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smeh) – ispričala je Rada u razgovoru za Grand.

Pevačica je sasvim sigurna da će sve leći na svoje i da će pronaći svoju srodnu dušu, i to prema predskazanju Marine Tucaković ove godine.

-Sigurno, ja se samo otvorim samo prema tom nekom koga ja kibicujem, što bi se reklo. Ovi ostali nekako naiđu na tu hladnoću od mene – dodala je pevačica.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović nikad iskrenije o ljubavnom životu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić