U ovom raju živi Ćana: Zavirite u kuću kraljice veselja, njena kuhinja je san svakog muškarca

CANA ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO FILIP 21 ok

Pre osamnaest godina popularna pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana ekskluzivno za Grand otvorila je vrata svog raskošnog stana u Beogradu gde je živela sa suprugom i sinom Lukom.

Ćana je te davne 2006. ugostila ekipu Granda, a fotografije iz njenog doma ovekovečio je čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

Poput prave domaćice Ćana je dočekala našu ekipu i odmah nas sprovela u kuhinju gde je na delu pokazala svoje kulinarsko umeće u kojima definitivno najviše uživa njen suprug.

ćana kuća
Ćana kuća 2006. godina

Iako mnogi misle da pevačice nisu spretne u kuhinji, Ćana je sve razuverila i spremila ukusno jelo.

Miris sveže pečenog mesa proširio se pevačicinim domom, a ona nije skidala osmeh sa lica u svom omiljenom kutku koji je opremila po svom ukusu.

U Ćaninoj kuhinji vladali su nežni tonovi koje je pevačica prošarala policama ljubičaste boje, koja je jedna od njenih omiljenih.

Ćana kuća – Evo kako je izgledao pevačicin dom 2006. godine

ćana kuća u beogradu
Ćana kuća u Beogradu/ Foto. Z. K. Munja
Cana 217
Ćana kuća /Foto – Z. K. Munja

Po pevačicinom izrazu lica jasno je koliko uživa u spremanju specijaliteta koji su joj uža specijalnost.

Osim glavnog jela, ekipu Granda počastila je i vrhunskim poslaticama koje je aranžirala kao u restoranu.

-Volim da napravim bogatu trpezu, posebno kada su praznici. Jednostavno uživam u tome da ugodim dragim ljudima. Za mene posebnu čar ima kada se svi okupimo na ručku i družimo- rekla je Ćana za Grand.

ćana stan
Ćana kuća – 2006. godina/Foto Z.K.Munja

Poput prave domaćice i nekoga ko brine o zdravom načinu života svojih najdraćih Čanin frižider bio je prepun svežeg voća i povrća.

Ćana za Grand otvorila vrata svoje kuće, evo kako izgleda pevačicin dom

kuća ćane
Ćana kuća/Foto Z.K.Munja

Ipak, najslađi deo usledio je kada se Stanojki pridružio sin Luka, danas veliki momak, kao glavni pomoćnik u kuhinji.

Sa strpljenjem i osmehom mu je pokazala sve korake pripremanja specijaliteta, trudeći se da od malih nogu nasledi njeno kulinarsko umeće, a naslendik je sve vreme uživao.

ćana kuća
Z.K.Munja

Nakon što je ručak bio spreman, pevačicina porodica premestila se u centralni deo stana koji zauzima prostrana dnevna soba, dekorisana jarkim bojama, ali i gomilom dečijih igračaka.

ćana kuća u beogradu
Ćana sa porodicom u svojoj kući/FOTO. Z.K.Munja

Podsetimo, Ćana je jedavno istakla da uprkos njenoj popularnosti suprug i sin ne uživaju u medijima i da su odlučili da se ne eksponiraju.

Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao, a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I jednom prilikom bili smo kod Lee Kiš, a on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu ‘Jao pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?’, a on nije hteo da se hvali– krozs smeh je ispričala pevačica.

BONUS VIDEO: Ovako izgleda stan Isaka Šabanovića u Beogradu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja ,
Autor: K.Marković