Sin Dragane Mirković danas ima veliki razlog za slavlje, ponosna mama podelila srećne vesti: „Volim te najviše na svetu“ (FOTO)

IMG 8097 e1706558336238

Dragana Mirković pored svoje karijere, najvećim uspehom smatra svoju porodicu i dvoje dece Marka i Manuelu koji su izrasli u ozbiljne mlade ljude na koje je izuzetno ponosna.

Iako njena deca nikada nisu želela da budu deo javnosti, s vremena na vreme ispliva po koja njihova fotografija, a danas je u njihovom porodičnom domu veliki razlog za slavlje.

Sin Dragane Mirković

Sin Dragane Mirković slavi rođendan

Ponosna majka se oglasila na društvenoj mreži Instagram i sa pratiocima podelila radosne vesti. Naime, njen sin Marko danas slavi rođendan, a Dragana je uz fotografiju naspisala i emotivnu poruku.

Srećan rođendan najboljem sinu, volim te najviše na svetu– napisala je Dragana u opisu njegove fotografije koju je podelila i koja je izazvala lavinu komplimenata i čestitki.

Sin Dragane Mirković
Sin Dragane Mirković

Nakon dva spektakularana koncerta u Beogradu koje su posetile i pohvalile brojne zvezde, Dragani je ipak najmiliji sud sina i ćerke.

-Sinoć posle koncerta u životu se nisam osetila tako ponosnom, ja sam toliko komplimenata dobijala od novinara, pa čak i stranih zvezda, ali kada su meni moji Marko i Manuela poslali poruku takvog oduševljenja koji su gledali razne inostrane zvezde, gde su se čak drznuli da kažu da niko od tih zvezda nije imao koncert kao mama, to su najlepše poruke i znam da su iskrene – zaključila je Dragana Mirković.

BONUS VIDEO- Dragana Mirković koncert- Beograd:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović/ Instagram,
Autor: S. Čumić