„Bože koliko lepa žena“ Jelena Kostov očarana učesnicom, zamalo je rasplakala komplimentima: „Rođena za scenu“ (VIDEO)

Sutra od 21 čas vas čeka nova epizoda emisijie „Nikad nije kasno“, u kojoj ćete uživati u neverovatnoj atmosferi i najlepšim izvedbama učesnika.

U stručnom žiriju će pored Saše Miloševića Mareta, sedeti Jelena Kostov i Zoran Kuzmanović Munja koji će dodatno doprineti noći za pamćenje.

ipiccy image 18 1

Jelena Kostov oduševljena takmičarkom

Pevači veterani ostaviće srce na velikoj sceni čime će oduševiti milionski auditorijum, ali i stručan žiri.

Ovo je jako teška pesma za pevanje. Svaka ti čast što si je otpevala, ja sam sto puta rekla Maretu: „Bože koliko lepa žena“. Stvarno si prelepa, rođena za scenu i samo gazi– pohvalila je Jelena Kostov Sabinu Kasumović koja se ljubazno zahvalila na komplimentima.

ipiccy image 19 1

Posebne reči za čuvenog fotografa Munju imao je Viktor Miletić koji nije krio radost što vidi baš njega ispred kamera.

Dozvolite mi da pozdavim našeg Munju, čoveka iz senke koji je uvek iza kamere i drago mi je što će on baš biti u žiriju i da isprati ovo takmičenje– rekao mu je takmičar.

Ceo studio će biti na nogama uz hitove različitih žanrova poput „Zvijeda tjera mjeseca“ i „Dečko ajde oladi“, a delić atmosfere koja se ne propušta pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: S. Čumić