Bosanac otkrio koja „Zvezda Granda“ je najbolje iskoristila popularnost: „Ona je uvek aktuelna“

Bosanac razočaran u Zvezdu Granda

Kroz nagledanije muzičko takmičenje u regionu, „Zvezde Granda“, prošlo je na hiljade talenata koji su pokušali da igrade velike karijere, međutim samo oni koji su pored talenta imali bili i uporni uspeli su da ostvare te snove, čemu svedoči i član žirija Dragan Stojković Bosanac.

S obzirom da je kroz sedamnaest sezona svoju sreću okušalo mnogo pevača, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

Bosanac najbolja Zvezda Granda

Bosanac najbolja Zvezda Granda

-Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega zbog čega mu je krivo što nije bolje iskoristila svojih pet minuta slave.

Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu– rekao je Stojković svojevremeno.

Bosanac razočaran u Zvezdu Granda

Podsećamo, Stojković je otkrio da je još jedan veliki problem za muzičare i autore nastao onog momenta kada je muzika prešla na digitalne mreže, gde nema velike zarade, pa tako danas pevači sve ređe snimaju albume.

-Kod nas je žaba videla da se konj potkiva, pa je i ona digla nogu. Ne možeš ti sa sirotinjom uraditi tako nešto. Možeš staviti logo od Mercedesa na Juga, ali Jugo ostaje Jugo. Osamdesetih godina se zarađivalo, ali se plaćao porez na ukupan prihod građana i to je bilo sve regularno. Ja danas na jednom mom kolu imam 16 miliona pregleda, ali su džepovi prazni, te pare su ništa u odnosu na to – kazao je Bosanac.

BONUS VIDEO- Bosanac o bakšišu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:


Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić