„Potrebno je još mulja da izađe“, Lea Kiš progovorila o novopečenim kolegama na televiziji: „Naša profesija je nisko pala“

c3819a11733c016ee71b4d759474c9fbad6cb2bd

Jedna od najpopularnijih voditeljki na našim prostorima, Lea Kiš godinama krasi televizijsku scenu svojom emisijom „Popodne sa Leom Kiš“ u kojoj je imala prilike da ugosti različite javne ličnosti iz sveta šou biznisa, sporta, politike i drugih branši.

Ipak, za razliku od brojnih novih televizijikih lica koja su na lak način došla do popularnosti, ona je svoj uspeh zaradila trudom zbog čega smatara da su takva angažovanja kratkog daha.

2f10cb267f9d198f5c6f6dcc2148f114ef07a599

Lea Kiš o novim voditeljima

Ne pogađa me i ne ugrožava, ali imama mišljenje o svemu tome posle toliko godina iskustva. Naša profesija nije zaslužila da se ovako nisko spusti. Ranije su novinari morali da budu školovani, mnogi od nas su završili i magistrature, doktorate, i bavimo se radom sa studentima. Na televiziji više nema pravila ko i zbog čega može da se pojavi– kaže Lea koja ipak veruje u bolje dane za medijsku sliku našeg društva:

Mislim da je to jedna prolazna faza i da će stvari doći na svoje mesto. Potrebno je još malo mulja da izađe, a posle toga bistra voda i svi koji imaju prave vrednosti će doći na svoje mesto. Ne može ovako doveka, samo rad, kvalitet, upornost i odgovornost mogu da donesu rezultat i ništa drugo– objasnila je voditeljka u svojoj emisiji.

0c93baec2b01f8b4660646e7a17892dfc52d190f

Lea Kiš: „Ne dajem savete ćerki“

Lea je nedavno za naš portal otkrila da je ćerka njen najveći kritičar i dodaje da nikada Sari ne daje savete ni kada je posao, ali i privatni život u pitanju.

-Ne traži savete ni od mame, ni od tate, ni kada je privatni život u pitanju. Mi imamo sjajan drugarski odnos. Ona je jedinica i mnogi su nam ranije zamerali da smo je razmazili, a ja sam govorila da od viška ljubavi niko ne može da bude loš čovek. Neki put traži savet, uglavnom estetske prirode, da li joj nešto lepo stoji – rekla je ona za Grand 

BONUS VIDEO- Lea Kiš o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!