Sigurno niste znali: Ova poznata voditeljka je bila kuma Aci Iliću i Biljani Jevtić na venčanju (FOTO)

bilja jevtic i aca ilic 16 ok FOTO MUNJA 1

Pevačica Biljana Jevtić preko tri decenije uživa u skladnom braku sa kolegom Aleksandrom Ilićem. Njihova svadba je bila prva za koju je vladalo veliko interesovanje medija, a malo ko zna da je pevačici na venčanju kuma bila poznata voditeljka.

Naime, svadbeno veselje održano je u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, a Aca je za kuma odabrao druga iz detinjstva, a Bilja voditeljku Suzanu Mančić.

ACA ILIC I BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 2

Kume je spojio posao s obzirom da su godinama vreme provodile na velikim turnejama i putovanjima širom bivše Jugoslavije, ali i čitavog sveta, pa se tako rodilo neraskidivo prijateljstvo koje traje decenijama.

Iako obe danas imaju puno poslovnih i privatnih obaveza, redovno se druže i viđaju i tako neguju prijateljstvo i kumstvo.

Podsetimo, Bilja i Aca su pre tri godine proslavili jubilarnu tridesetu godišnjicu braka, a tom prilikom je Suzana kumovima uputila emotivnu čestitku.

– Moji kumovi, Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić, proslavili su 30 godina braka. Ponosna sam što sam im kuma i što smo prijatelji svih ovih godina. Srećno – napisala je Suzana uz sliku sa proslave.

Inače, Acina i Biljina svadba je okupila mnogobrojne kolege sa estrade, a posebno je interesantno da im je na veselju pevala Ceca Ražnatović koja je tada bila na početku karijere.

– Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš. Pevala je kod nas na svadbi, a dugo smo se družile, odlazile na slave i rođendane naše dece – rekla je Bilja jednom prilikom.

BONUS VIDEO- Bilja i Aca o muzičkoj karijeri sina Ivana:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković