Login/Registracija

Suzana Mančic otkrila detalje iz braka koje do sada niko nije znao: „U poslu sam rizikovala zbog ljubavi“

suzana mancic prakticna

Suzana Mančić decenijama je u medijskoj žiži, a status seks simbola, „Loto devojka“ zadržala je i dan-danas. Njen ljubavn život uvek je intrigirao javnost, a voditeljka ne krije da je sreću pronašla pored grčkog biznismena, Simeona Ocomokosa. 

Mančićeva je više od dvadeset godina u vezi sa uspešnim Grkom, a sada je u otvorenom razgovoru otkrila detalje njihove romanse.

ed4b5a9955fb0335d0c46e75a1020e578575ae4b

– Ako me voliš, bićeš sa mnom. U suprotnom, ako me ne voliš, idi brate. Niko te ne tera da budeš sa nekim osim iz ljubavi. Ako sam ti ja dobra, nećeš tražiti drugu – kaže Suzana.

Suzana ističe da svog partnera ne voli da kontroliše i proverava poruke u telefonu, iako godinama održavaju vezu na daljinu.

– Uspevamo dvadeset i nešto godina da budemo zajedno, iako ne živimo skupa i onim bračnim klasičnim životom. Mislim da poštuje profesionalca u meni, isto kao što i ja poštujem njega i njegov posao. Razumem ga i ne postavljam mu pitanja gde je, šta je i sa kim je – dodala je i nastavila:

– U poslu sam rizikovala zbog ljubavi. Nekoliko puta sam pravila velike rezove u karijeri jer se zaljubim. Zaljubim se i jednostavno odem. Nema me, ali nije mi žao.

(24 Sedam)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M.