Udala se Slađa Zubčević! Pevačica izgovorila sudbonosno „da“ poznatom harmonikašu: „Zakleli smo se pred Bogom i ljudima na večnu ljubav“ (FOTO)

IMG 20230723 181116 077

Bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slađa Zubčević izgovorila je danas sudbonosno „da“ svom izabraniku Vlatku.

Pevačica je na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju sa venčanja i tako obelodanila da je od danas zvanično udata žena.

IMG 20230723 181111 796

Njen suprug je harmonikaš, a njihova ljubav je počela upravo preko posla. Slađa priznaje da je konačno srećna u ljubavi i da joj je izabranik pružio sve ono o čemu svaka žena mašta.

-Danas smo se zakleli pred Bogom i ljudima na uzajamnu vernost i ljubav do kraja života. Gospodin Parizoski i gospođa Parizoska – napisala je Slađa uz fotografiju sa venčanja.

IMG 20230723 181120 616

Ovim povodom smo kontaktirali pevačicu koja je sa čitaocima Grand portala podelila prve utiske nakon venčanja.

-Posle crkvenog venčanja i ceremonije organizovali smo ručak za porodicu i uži krug prijatelja. Suprug se bavi muzikom kao i ja, svira harmoniku i najbolji je, nije što je moj. Ručak smo organizovali u jednom lepom restoranu kod prijatelja u Prilepu- rekla je ona kroz smeh za Grand.

Slađa i njen suprug planiraju da za nekoliko dana otputuju na medeni mesec sa decom, a nakon toga se vraćaju poslovnim obavezama

-Planiramo odmor sa decom već sledeće sedmice – dodaje ponosna mlada.

https://www.instagram.com/p/CqjMK6PNm3m/

Podsetimo, Slađa je nedavno u izjavi za Grand otkrila da je suprugu, tada dečku posvetila tetovažu koja ima posebno značenje za njih dvoje.

-Tetovaža na mojoj ruci, zapravo stihovi Snežine pesme su povezani sa jednim harmonikašem, Makedoncem. Nakon toga je usledio kaver „Jano mori“, makedonska pesma. To govori puno toga (smeh)- rekla je dodala:

-Više mi znači jedan dodir tvoj nego ceo svet da mi daju. Sve je u životu prolazno, večna je samo ljubav na kraju.

BONUS VIDEO: Slađa Zubčević nastup u „Zvezdama Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: A. Milinković