Paparaco: Miloš Bojanić gazi osmu deceniju, a roni kao momak (VIDEO)

Ekipa naše redakcije uhvalila je pevača Miloša Bojanića kako roni u moru nadomak svoje luksuzne vile u mestu Baošići.

Pevač nije primetio da ga objektivi naših kamera snimaju, pa je opušteno zaronio u more i uživao u čarima ronjena.

milos roni

Ispod vode ostao je skoro trideset sekundi, pa mu na ovom skoru mogu pozavideti i oni koji su dosta mlađi od njega.

Iako uveliko gazi osmu deceniju, pevač je još uvek aktivan kada je sport u pitanju. Svakog dana dok je na moru pliva sa unucima, vozi brod, ali i radi sve fizičke poslove oko vile.

milos roni 2

Miloš je i ranije govorio u medijima da obožava more, pa je tako pre skoro 30. godina kupio kuću na primorju koja je danas jedna od najlepših vila u okolini.

milos roni 3

Podsetimo, naša ekipa je pevača pre nekoliko dana usnimila dok je sa rođacima uživao u vožnji brodom. Trenutno kod njega na odmoru boravi i pevačev sin Mikica koji odamra sa porodicom.

milos roni 4

Inače, Miloš je ranije za naš portal izjavio da je godinama sa porodicom ulagao u nekretninu u Baošićima i da sada svake sezone imaju dosta turista koji odsedaju baš kod njega.

– Da, to je posebno. Toliko sam radio da ni sam nisam svestan da sam izdržao, da su me kondicija i zdravlje poslužili. Komšije su me podržave i govorile ‘Svaka čast da u tim godinama idem na skelu kao mačka’. Hvala Bogu da imam zdravlje i kondiciju da mogu mnogo da uradim sam. Neki ljudi, ne mogu da kažem zlobnici, su mi postavljali provokativna pitanja kao zašto ja to radim sam, zašto ne otvorim vreću…

– Svi znaju da nemam vreću para i da sam sve što sam zaradio uložio u nekretnine i kružio sam sa tim. Dao sam im jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku i zidanje i sve ostalo, i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo – objašnava Bojanić, a kako izgleda njegova nekretnina kraj obale pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO – Mikica Bojanić o vili oca Miloša i nasledstvu

PROČITAJTE I:

Foto: Ankić/Pantelić,
Autor: Milinković/Ankić/Pantelić