Aleksandar Milić Mili otkrio ko ga je doveo u „Zvezde Granda“, a nije Saša Popović (VIDEO)

Dolazak Aleksandra Milića Milija u „Zvezdama Granda“ bio je za mnoge iznenađenje, a u nedelji jubileja „Grand“ produkcije poznati kompozitor, a danas muzički direktor otkrio je dugo čuvanu tajnu.

U razgovoru za naš portal, Mili je otkrio da je jedan od retkih koji u takmičenje nije došao zahvaljujući Saši Popoviću, a dotakao se i 25-godišnjice produkcije čiji je deo,.

-Mislim da sve što traje 25 godina ima svoju vrednost i prvenstveno treba čestitati Saši Popoviću i ljudima koji su to započeli, a pogotovo svima koji su to održali, jer se gledanost ne menja 25 godina, to je stvarno neverovatan rezultat i ja sam zajedno sa svim članovima žirija i produkcije presrećan povodom toga – započeo je Mili u razgovoru za Grand.

mili zvezde granda
Aleksandar Milić Mili

Mili je saradnjom sa „Grandom“ prezadovoljan, ali ističe da pre „Zvezda Granda“ nije imao priliku da sarađuje sa Sašom Popovićem, koji je i osnivač produkcije, a otkrio je i ko ga je doveo u najgledanije takmičenje.

Mi se znamo jako dugo, od početka moje karijere. Nismo nešto sarađivali, ali kako su novi vlasnici mene doveli, to je dobar spoj – istakao je on, pa nastavio:

-Mene su vlasnici doveli, nisam pričao sa Popovićem. Svi smo ovde na istom zadatku, da se bavimo kandidatima i da im obezbedimo budućnost i svako to radi iz svog ugla. Ja imam svoj deo posla, on ima svoj, tako da mislim da je to jedna harmonija.

mili i prija
Aleksandar Milić Mili

Sa oduševljenjem je pričao o 25 godina trajanja „Grand“ produkcije i 10 godina televizije, za čije uspehe su svi zaslužni, čak i članovi žirija koji više nisu deo takmičenja.

-25 godina, to je neverovatno. Zahvalio bih se i onima koji su sudelovali i bili u žiriju, jer je svako doprineo na svoj način oiginalnosti ovog šoua – poručio je Mili, pa dodao:

-Mislim da je neverovatno teško i da je to fantastičan rezultat. Pogotovo da dve i više decenije nešto traje. Što se Grand televizije tiče mislim da je to isto divan rezultat i mislim da će gledanost samo da skače.

mili zvezde
Aleksandar Milić Mili

BONUS VIDEO: Aleksandar Milić Mili na snimanju „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić