Estrada na okupu: Popović i Suzana ukrali šou, sve oči uprte u skupocene komade koje nose, Viki šokirala pojavom (VIDEO)

Pripadnici estrade okupili su se večeras na otvaranju novog luksuznog kluba u Beogradu, na čijem su crvenom tepihu zablistala najveća imena domaćeg šoubiznisa, a Saša Popović i Suzana su ukrali šou.

03b17e16 dc01 44e1 a312 5f720a3459c4

Uz sevanje bliceva tačan kao sat stigao je Saša Popović sa Suzanom Jovanović na koji su sa osmehom pozirali nekoliko minuta. Pevačica je zablistala u opuštenoj varijanti koja odiše luksuzom s obzirom da je na sebi imala skupocenu torbicu i jaknu poznatog svetskog brenda.

Saša Popović i Suzana Jovanović ukrali šou
Saša Popović i Suzana Jovanović ukrala šou

Na ulasku u klub im se pridružio i direktor Grand produkcije, Goran Šljivić koji je pozdravio okupljenje medije.

7bb7d2a2 2cea 44a5 bf71 2decc4ac3e2e

Na događaj su stigli i Aleksandar Milić Mili i Đorđe David ali i njihova koleginica Viki Miljković koja je uprkos letu na koji je žurila uspela da stigne da ispoštuje domaćine.

djordje
jdi

Došla sam na 10, 15 minuta i krećem za Istanbul. Tamo imamo firmu za nekretnine, ali i tamo smo i u studiju, tako da Taške i ja i tamo dosta radimo– rekla je pevačica koja je ispoštovala novinare iako je došla na svega nekoliko minuta.

95d99101 934f 4b07 99ba 596fb3192a22

Dugogodišnje prijateljice i koleginice Vesna Milanović i Dragana Katić rado su se odazvale pozivu na žurku za koju su se spremile.

dragana i vesna 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Ankić/Dačić,
Autor: Čumić/Ankić/Dačić