Maja Nikolić potkačila Rozgu i Ninu Badrić: „Tu nema para, a ja najbolje pevam“ (VIDEO)

Pevačica Maja Nikolić važi za jednu od najiskrenijih osoba na estradi koja nema problem da prizna sve što je „muči“, kao ni da potkači kolege i javno iskaže svoje mišljenje. Za to kaže ima veliko pokriće, a sad je otkrila i koje.

-Mogu da budem i duhovita i sarkastična i trosmislena, ali sam sebi to dozvolila jer mnogo dobro pevam. Moje zasluge, moja dela i hitovi stoje iza toga. Ako nemaš iza sebe dobre pesme, onda si prazna kutija –istakla je pevačica za Grand.

maja nikolic od pop muzike nema para
Maja Nikolić Od pop muzike nema para

Maja tvrdi da se od pop muzike ne živi, zato je odlučila da se sa novom pesmom „Naftalin“ vrati etno zvuku.

Maja Nikolić Od pop muzike nema para

maja nikolic od pop muzike nema para 3 1

-Od pop muzike, kao što to rade Jelena Rozga, Nina Badrić, tu nema mnogo para. Ima posla, ali malo para. Kad sam shvatila da još uvek najbolje pevam i kad sam shvatila da imam energiju mnogo veću nego većina na estradi, onda sam rekla „Ok, sad ćemo malo da koketiramo i da napunim džep sa paricama“- izjavila je Maja i dodala da je uvek išla srcem i da karijeru gradila isključivo sama.

-Nikad nisam imala sponzora, sve sam uložila i sama platilasvih 290 pesama, sama platila spotove i bez ikakve alimentacije odškolovala i Novaka i Lazara. Vi znate da je u Srbiji biti samohrana majka najteži projekat – istakla je Maja za Grand.

maja nikolic od pop muzike nema para 2
Maja Nikolić Od pop muzike nema para, ja još uvek najbolje pevam na estradi

Maja je nedavno za Grand otkrila i da će sledeće godine konkurisati na „Izboru pesme za Evroviziju“ i da je vreme da našu zemlju predstavlja pevačica koja zna da peva.

-Ja sam jedna mala, a uporna žena. Oni ne mogu toliko dugo da žive, koliko ja mogu godina da pevam. Prema tome, smeniće se i određana ekipa ljudi, pa će Maja kad-tad da peva. Zaboravili su da je Maja Nikolić Novak Đoković što se muzike tiče, jer sam najmalđi istaknuti umetnik u istoriji muzike koji je pevao na Crvenom trgu– rekla je Maja za Grand i istakla da će imati puno toga da pokaže.

-Kad imaš ovako dobru pevačicu, onda naša zemlja ponovo treba da dovede ceo svet u Beograd. Zato navijam i apelujem da pobedi najbolji, neka pobede klinci ali koji znaju da pevaju – istakla je Maja i dodala da je ponekad i bezobrazna i dvosmislena, ali njen talenat niko ne može da ospori.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić