Od siromaštva do zvezda, Saša Popović otkrio kako se ponašaju pevači na početku karijere, svima savetuje isto: „Željni su svega“ (VIDEO)

Nakon što je nedavno Grand produkcija proslavila jubilarnih 25. godina postojanja kao najtiražnija izdavačka kuća na Balkanu, osnivač Saša Popović je u razgovoru za Novu.rs otkrio kako se ponašaju pevači na početku karijere i priznao koji savet daje svima.

sasa popovic o pevacima
Saša Popović o pevačima

Saša Popović o pevačima

Kako je Grand produkcija kroz svoja takmičenja iznedrila mnogo pevača, Popović priznaje da su se neki od početka karijere do danas dosta promenili, neke je ponela slava, a neki su ipak izrasli u uspešne porodične ljude.

sasa popovic o pevacima 3
Saša Popović o pevačima

-Kada dođu na audiciju oni se tresu od straha, kada dođu na takmičenje, imaju ogromnu tremu, oni bolje pevaju na audiciji nego što to pokažu u takmičenju, ali kada dođu do finala, onda se opuste, pa posle godinu dana sebe smatraju zvezdama. Mi im uvek kažemo da budu onakvi kakve smo ih prvi put videli, da budu normalni i profesionalni kao što su to Brena, Ceca, Dragana Mirković, Marija Šerifović. Uvek je bitno da dolaze na vreme u emisije, da se uvek odazovu našem pozivu i da ne prave skandale – rekao je Sale i dodao:

To su sve deca od 18, 19. godina, željni su svega, prvo kada zarade pare kupuju dobar automobil da se pokažu, ako, neka ih. Mnogo je sirote dece koja su prošla kroz audiciju, koja su došla u Zvezde Granda i koji su napravili karijere. Ja znam da su mnogi željni svega, provoda, velikog grada, Beograda, automobila i satova, stanova. Uspeli smo mnoge od njih da skućimo i da napravimo dobre ljude.

BONUS VIDEO – Saša Popović o osnivanju Grand produkcije

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.M.