Roditelji je se odrekli zbog ljubavi, a ovako izgleda kuća u kojoj je Nadica Ademov odrasla

Mlada zvezda Granda, Nadica Ademov mirnu luku pronašla je kraj milionera kom je nedavno podarila ćerku, a pre samo nekoliko godina imala je tubulentan ljubavni život zbog kog su je roditelji odrekli.

Pevačica je svojevremeno otpočela zajednički život sa 14 godina starijim muzičarem, koji iza sebe ima dva braka i troje dece, zbog čega su je se mama Džulijana i tata Džemiled odrekli, ali je vremenom uspela da izgladi odnose sa njima.

Nadica je od samog početka u „Zvezdama Granda“ imala veliku podršku svoje porodice, a svojevremeno je za Grand otvorila vrata svog porodičnog doma u Subotici u kom je vladala idilična atmosfera.

nadica ademov zvezde granda 1
Nadica Ademov Zvezde Granda

Skromna porodica sa severa zemlje odavala je utisak idealne, a Džulijana i Džemilet nisu krili da su sve žrtvavali zarad Nadičine karijere koja je tada imala samo 15 godina.

-Blago tebi što imaš ovakvu sobu i ovakav krevet. Baš ti je super– konstatovala je voditeljka Vesna Milanović koja nije mogla, a da ne primeti da je Nadičin kutak pun plišanih medvedića.

Ovo su sve igračke od obožavatelja i drugarica- rekla je Nadica, dok se na pitanje o ljubavi slatko nasmejala.

Nadica Ademov Zvezde Granda

nadica ademov zvezde granda 2

-Nisam najiskrenije zaljubljena. Sad mi je najvažanija karijera, tačnije prvo želim da izgradim karijeru, a za ljubav uvek imam vremena– rekla je tada 16- godišnja Nadica.

Njen dom u Subotici krasile su fotografije svih članova porodice, a posebno mesto u njenoj sobi zauzimala je fotka sa mlađim bratom Bubijem.

nadica ademov zvezde granda 3

Za Grand članovi porodice Ademov zapevali su zajedno pesmu „Ciganine, ti što sviraš“, a ceo prilog iz njenog doma možete da pogledate u videu na početku teksta.

nadica ademov zvezde granda 4

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: I. Ankić