Login/Registracija

RAT SE NASTAVLJA! Goga Sekulić ŽESTOKO odbrusila Ildi: „Čudno je da se neko bavi muzikom, a da…“

Pre nekoliko nedelja je nastala svađa između pevačica Goge Sekulić i Ilde Šaulić.

Sukob je počeo kada je ćerka kralja narodne muzike gostovala u jednoj emisiji, a tom prilikom nije znala jednu pesmu svoje koleginice.

Ilda je uglavnom pogodila sve pesme, ali kako nije znala da pesmu koja je nekada bila veliki hit „Tvoje oči“ pevaju Goga Sekulić i Osman Hadžić, voditelj se potrudio da joj olakša, te je rekao da je u pitanju njena koleginica koja u jednoj svojoj pesmi peva o gaćicama, što je Ildu zasmejalo.

-E, onda to stvarno ne znam – istakla je Ilda u emisiji „Sve po spisku sa Škundrićem“.

Voditelj joj je otkrio da je u pitanju Goga Sekulić, na šta je Ilda dodala:

-Ne bih se setila nikad. Znam da su imali duetsku pesmu.

Nakon toga reagovala je i Goga i nije štedela reči o koleginici.

-Najpre želim da kažem sledeće: sa Ildinom majkom i, nažalost, pokojnim ocem sam uvek bila u lepim odnosima. Da ne pričam koliko sam cenila kralja narodne muzike i našu legendu. Štaviše, sa njenom majkom sam čak bila i kod iste frizerke u Vasinoj pre dvadeset godina. E, sad za megahit ‘Gaćice’, koji i ptice na grani znaju, a koji je uradila neponovljiva Marina Tucaković, mora svako da zna da to peva Goga Sekulić, ali ne mora svako da voli taj stil muzike iliti tu pesmu. Inače, Osman Hadžić je gost u mojoj pesmi ‘Tvoje oči’, koja je hitčina i koja će otići u evergrin. Taj album gde su upravo hitovi ‘Gaćice’ i ‘Seksi biznismen’ je proglašen za album godine – rekla je Goga za Kurir.

Pevačica nije krila da joj je čudno što Ilda Šaulić nije znala za ovu pesmu.

-Čudno je da se neko bavi muzikom, a da ne zna ko šta peva. Evo, i ja koja sam preko 20 godina na estradi, znam šta pevaju, na primer, Nući ili Inas. Htela ili ne htela čujem, pročitam, gledam na društvenim mrežama. Da li volim njihove pesme ili ne, drugo je, ali znam ko su. U ovom veku svako treba da bude upućen. Meni je najbitnije da me slušaju oni koji me vole i prate moj rad. Koleginici ne zameram, iako sam duže na estradi od nje – rekla je Goga, pa otkrila da li ona zna Ildine pesme:

-Taj stil muzike koji peva ne slušam, ali znam njenu pesmu ‘Stani, dušo, da te ispratim’ i da je ćerka Šabana Šaulića. Znam sve hitove njenog oca. Možda će sad naučiti i saznati za hitove ‘Gaćice’ i ‘Tvoje oči’. Bez obzira na sve to, ja i dalje cenim i poštujem njenu porodicu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković