Login/Registracija

Simi Simiću pošlo je za rukom NEMOGUĆE: „Naterao sam Sofru da…“ (VIDEO)

Od prvog pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“ srpski Keni Rodžers, kako su Simu Simića nazvali tokom takmičenja, probudio je veliku pažnju javnosti. A da veterani nisu zaboravljeni svedoči ovaj nekadašnji učesnik.

Pre nego što je stupio na našu scenu, Sima je uveliko bio u svetu muzike, sarađivao je sa dosta naših pevača, a kada je njegova karijera u pitanju, dokaz je da se sve nastavlja i da se ne završava samo učešćem u najgledanijoj emisiji.

To je bila kruna moje pevačke karijere, mada nisam ja uvek pevao, nekada sam i svirao u bendu, svirao sam u Singidunum orkestru, čak sam davno sa Rođom Raičevićem radio te hotelske svirke, pa smo radili maturkse događaje. Onda sam uplovio u profesionalne vode jer sam završio srednju muzičku školu. Iako sam radio sa pevačima, emisija „Nikad nije kasno“ je bila kruna moje karijere gde sam se predstavio kao pevač. To je bilo fantastično iskustvo– ispričao je Sima.

Veteran je želeo da ostane u ovom poslu, i tako je nastala saradnja sa Aleksandrom Sofronijevićem, pored pesme snimljen je i spot.

Moj prvi samostalni spot, sve je snimljeno kod Aleksandra u studiju. Čekao sam pravu kompoziciju koja će biti u mom stilu– otkrio veteran, i nastavlja:

Ja sam rođen kao muzičar, treba voleti muziku, nije uslov samo imati talenat, uslov je voleti taj posao, voleti ljude sa kojima radiš, voleti ljude kojima pevaš, tu je isto velika energija koja se prenosi. Mi kada smo svirali, svirano je od srca.

Poznato je da Sofronijević svira, i da u poslednje dve godine ima studio u koji dolaze poznati pevači, ali kako je Sima uspeo da Aleksandar i zapeva, odgovorio je:

To je odlična pesma, Grčkog ritma. Pesma mu se odmah svidela i video sam kako pvuši dok sam ja pripremao pesmu. On je jedan divan čovek, osetio sam tu lepu energiju kod njega, on se uvek sa velikim poštovanjem ophodio prema meni.

Šta je još rekao po pitanju svog života i muzike, pogledajte u videu ispod.

Foto: Privatna Arhiva/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić