Login/Registracija

Aleksandra Mladenović i Nadica Ademov napravile HAOS u emisiji, zaigrale kolce pa se VALJALE OD SMEHA (VIDEO)

Prijateljstvo na estradi je veoma retko, ali Aleksandra Mladenović i Nadica Ademov mogu da se pohvale da su uprkos brzom načinu života i sujeti među kolegama, uspele da ga sačuvaju.

Koliko se dobro poznaju i dopunjuju pokazale su ove nedelje u emisiji „A sad malo mi“ u kojoj su gostovale i govorile o bliskom odnosu koji neguju godinama.

-Deset godina se znamo i družimo. Prijateljstvo je počelo još u takmičenju“Zvezde Granda“ i traje i dan danas. Prvo smo se srele u Jakovu i odmah smo se skapirale, čak su se i naše porodice zbližile, sad se dogovaramo da ih opet okupimo – otkrila je Aleksandra, a Nadica potvrdila da uskoro planiraju da proslave jubilej prijateljstva.

Da su danas dobitna kombinacija kada su zajedno i da sve pršti od pozitivne energije i smeha pokazale su u toku emisije, ali i na kraju, kada su sve u studiju i kraj malih ekrana nasmejale do suza.

Ponete sjajnom atmosferom tokom emisije Dragane Katić i Vesne Milanović, pevačice su zaigrale uz „Ramino kolo“, što je i same nasmejalo do suza.

Dosta je- vikala je Aleksandra kroz osmeh, dok je prijateljica uporno vukla da igraju kolce.

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo.

Ukoliko ste propustili da pogledate celu emisiju, učinite to sad klikom na play.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić