Login/Registracija

NE ZAUSTAVLJA SE: Darko Lazić priželjkuje dete sa novom devojkom, ona sve OBJAVILA

Folk pevač Darko Lazić ne želi da stane, bar ne kada je reč o proširenju porodice. Nakon malene Lorene koju je dobio u braku sa Anom Sević, zatim sina kog je dobio sa verenicom Marinom Gagić, pevač priželjkuje i treće dete sa novom devojkom Katarinom.

U prilog tom svedoči i objava koju je njegova nova devojka podelila putem Instagrama.

Naime, Katatina je na svom Instagramu podelila fotografiju sa jednog slavlja njihovih prijatelja koji su dobili bebu, a na kojoj je Darko go do pasa, dok na remenu ima delić iscepane majice.

– Uzeo čovek pelcer – napisala je Darkova devojka koja je uz ove reči stavila i emotikon bebe i tako svima dala do znanja da par priželjkuje prinovu.

Inače, Darko i Katarina pre desetak godina bili su u vezi, ali su se rastali. Međutim, putevi su im se ponovo ukrstili i sada uživaju u ljubavi. Spekulisalo se da je Katarina zbog njega sada ostavila supruga, ali to niko od njih nije potvrdio.

– Mi smo stalno zajedno, jedino se razdvojimo kada je ona na poslu ili ja na nastupu. Od prvog dana živimo zajedno jer se poznajemo 13 godina, pa nije bilo razloga da čekamo. Verujte, teško mi je što moram da se rastanem od nje. Ranije sa nastupa nikada nisam išao pravo kući, sada jurim da stignem što pre. Nismo se nijednom posvađali i baš nam je lepo – rekao je nedavno Darko.

BONUS VIDEO: Darko Lazić upoznao Sevićku sa novom devojkom

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić