Login/Registracija

SUZE U PRVOJ EPIZODI ZVEZDA GRANDA: Takmičar se SLOMIO NA SCENI, žiri nije mogao da veruje kad je čuo RAZLOG (VIDEO)

0A0A6842

Spektakl se vraća na velika vrata, a ove subote na televiziji Pink pratićete dugo očekivanu novu sezonu „Zvezda Granda“.

Čuvena osmorka u istom sastavu kao i do sad, kreće u potragu za novom pevačkom zvezdom regiona, a zadatak ni ove godine neće biti lak, budući da se nekoliko hiljada kandidata prijavilo za učešće u najgledanijem šouu.

Novi serijal donosi i nova pravila, ali i neočekivane reakcije, kako takmičara, tako i članova žirija.

0A0A6965

-Dobro veče, prgavi žiri – pozdravio je pesmom jedan od kandidata čuvenu osmorku, što je kod pojedinih izazvalo nevericu, a kod drugih oduševljenje.

-Imaš ozbiljan organ-poručio mu je s osmehom Đorđe David.

Ali najveći strah na početku kod kandidata izazvao je panik taster, koji je u pojedinim slučajevima zbunio i članove žirija.

-Šta ti je, bre? Je l’ si digao ruku ili dao glas? – upitala je Viki Miljković Đorđa, koji je bio zbunjen načinom glasanja i panik tasterom, pa je upitao kolege šta da radi kako bi takmičara uzeo u svoj tim.

IMG 9575

Ali panik ne bi bio panik da se u nekom trenutku ne pokvari, tačnije da taster ne otkaže, te je Marija apelovala kod Saše Popovića da reaguje na ljude koji se na snimanju time bave.

Znači dobili otkaz? Ovde da se uvede psiho-analiza- poručila je Marija, što je nasmejalo sve članove žirija, te dodala:

Zamisli da idemo svi na terapiju, ono kao grupna terapija!

Ipak, najveće iznenađenje, osim neverovatnih pevačkih talenata koje ćete čuti u prvoj epizodi, biće suze jednog od takmičara, a sve zbog greškice koja ga je koštala glasova.

IMG 9646

-Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko -poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

-Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, bre, čoveče. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem – poručila je Marija.

Naravno, ovo je samo delić onoga što vas očekuje u subotu, a sudeći po najavi, novi serijal počinjemo oštro, da oštrije i emotivnije ne može. 

Ceo promo prve epizode „Zvezda Granda“ pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić