Ćerka bivšeg učesnika “Zvezda Granda“ sa samo 24 DANA ŽIVOTA postala zvezda SPOTA poznatog pevača (VIDEO)

Đorđe David nedavno je sa momcima iz grupe “Death saw“ objavio album sa obradama najvećih hitova rokenrol muzike, a sada je dočekao da odradi i ekranizaciju za numeru “Par godina za nas“ legendarnog sastava EKV.

Kadrovi ovog neobičnog spota predmet su komentarisanja već nekoliko dana, a pojedincima su za oko zapali i interesantni detalji, poput pojavljivanja novorođene bebe, za koju mnogi nisu bili sigurni da li je animacija ili stvarnost.

2022 10 31 15 36 55 Window

Ipak, ekipa našeg portala saznala je da je beba koja se pojavila u spotu ćerkica nekadašnjeg učesnika takmičenja “Zvezda Granda“ Bobana Lazića, koji je bio deo tima Đorđa Davida.

2022 10 31 15 37 38 Window

-Đorđe i ja smo bili na ručku i on me pita da li bih želeo da budem sa ćerkom Unom u njegovom spotu, međutim rekao sam mu da idem na put i da sam sprečen ali da moja supruga svakako može da dovede Unu na snimanje spota kada bude trebalo. Dao nam je datum i ideju spota i ja sam dao zeleno svetlo, a Una je tada imala samo 24 dana! Taj dan je baš bio katastrofalan, nevreme, kiša, hladno ali uspeli su da stignu na vreme i snime spot koji je stvarno ispao super– ispričao je Boban za naš portal.

Davidov poziv upućen Boletu bio je logičan sled događaja s obzirom da su i nakon Lazićevog učešća u “Zvezdama“ njih dvojica ostali u sjajnim odnosima.

311462860 627242358896744 320309047781414190 n 1

-Od prvog dana kako smo se upoznali pa sve do danas imamo sjajan prijateljski odnos. On je dobar lik, mlad duhom i pun neke dobre energije tako da razlika u godinama nikada nije bila prepreka u našem odnosu. Redovno se čujemo i viđamo, idemo zajedno na košarkaške utakmice “Crvene zvezde“, često odemo na neki ručak, ili se nađemo kod mene da klopamo i pratimo basket. Skoro sam mu pravio sufle kod mene i bio je oduševljen– rekao je pevač koji je poznat po svom kulinarskom umeću kojim se često pohvali na društvenim mrežama.

Kada je reč o poslovnom životu ovog šarmantnog dorćolca, ne krije da mu i te kako fali učešće u “Zvezdama Granda“ i velika scena na kojoj je kroz više krugova briljirao.

7f2cbf855c29d3d73eb027aa52c8919d212f088f

Nije iskjučeno da se vratim u takmičenje, iako imam dosta posla. Zaista radim redovno, imam dosta datuma zakazanih i za narednu godinu, a planiram i da izbacim nekoliko obrada pesama pre nego što izbacim svoju pesmu naredne godine. Uprkos svemu tome volim “Zvezde Granda“, upoznavanje novih ljudi, žiri, sugestije…- otkrio je Boban i dodao:

-Svakako mislim da će naredna godina biti jako bitna za mene i moju buduću karijeru.

bl

Ali dok ne dođe trenutak da ga možda ponovo slušamo i gledamo na velikoj sceni, i uživamo u njegovom prvencu, Bole će iskoristiti svaki sobodan trenutak da se posveti ćerkici Uni koja je od nedavno postala centar njegovog sveta.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac