„To me je dotuklo“, Snežana Kačar nakon suza u emisiji: „Povredili su me, mislim da nije tako“ (VIDEO)

Ove subote dogodila se neočekivana situacija na Grandovoj sceni kada je Snežana Kačar briznula u plač zbog komentara žirija na njen nastup.

Iako je dobila četiri glasa podrške, gotovo svi članovi su se složili da još uvek nije „izašlo iz nje“ ono što smatraju da treba, a ekskluzivno za Grand, Snežana je otvorila dušu nakon emotivnog sloma.

Snežana Kačar nakon suza u emisiji

Snežana Kačar nakon suza u emisiji

Emotivna sam i pokušala sam da se suzdržim, ali povredili su me malo komentari i morala sam, bilo je teško. Svaki put imam neki problem i žiri mi skreće pažnju da nešto ne izađe kako treba i to me je dotuklo. Mislim da nije baš tako, ali oni su tu da kažu kako jeste. Verujem da nije savršeno, ali ne i da je toliko loše– smatra takmičarka.

Iako su je pogodili komentari, ona tvrdi da je zadovoljna svojim pevanjem.

Ne znam ni sama iskreno, moram da pogledam snimak, da poslušam kako sam pevala. Generalno, mislim da je bilo dobro i za mene dovoljno dobro. Iskreno, ja sam zadovoljna i meni je to najbitnije– iskrena je pevačica kojoj je ovo treći put da se takmiči.

Snežana Kačar nakon suza u emisiji

Sigurnija sam na sceni nego ranije i osećam da sam bolja. Podršku mi pruža najviše moja sestra i porodica, oni su tu za mene– kaže Snežana.

Njena mentorka, Viki Miljković, žestoko se borila za nju protiv kolega, a nas je zanimalo šta joj je rekla posle nastupa.

Nisam je još uvek srela. Inače, me savetuje da slušam najviše original izvođače i da pratim to– kazala je Snežana čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Snežana Kačar plače u Zvezdama Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić