Login/Registracija

Prva izjava Šaka Polumente nakon što je peti put postao deda: „Za pola godine troje dece, puna kuća unučića!“

Pevač Šako Polumenta dobio je peto unuče, tačnije unuku Kleu nakon što se porodila njegova ćerka Rijalda, a sada se oglasio za medije.

Da su stigle rode u njegov dom pevač je najpre objavio na svom Instagram profilu, a za jedan portal je pun emocija govorio o svojoj sreći.

– Presrećan sam toliko da bih čini mi se mogao da poletim. Moja deca su mi kuću napunila dečicom i od toga nema većeg zadovoljstva. Rijalda je moja prva radost, a njena Melani prva radost u narednoj generaciji. Sada je stigla i Klea da umnoži sreću. Slavili smo čitavu noć i dan njeno rodjenje. I dalje slavimo. Sada imamo tri bebe u porodici najužoj – od Adisa sam dobio mog imenjaka, od ćerke Rijane sinčinu Lava i sada Kleu od Rijalde. Za pola godine troje dece, to je velika stvar.  Adis sa mojom divnom snajom ima i ćerku Iriju. Tako da ne brinem za budućnost, jer imam kome da se radujem. Puna kuća unučića. Samo nek se rađaju deca to jeste i najvažnija stvar. Neko će verovatno i da me nasledi kad je pesma u pitanju. Melani već svira i peva i to me čini strašno veselim – rekao je Šako za Republiku.

Pevač je izuzetno emotivan i uopšte ne skriva koliko su mu porodica, ali i unuci važni u životu. Zato se pohvalio sa leppoticom Kleom, koja je stigla na ovaj svet.

-Evo kako se moj svet ostvaruje. Od ovog trenutka moj život je bogatiji jos za jednu devojčicu, tako lepu da moje reči nemaju tu boju koju mogu oslikati kako se moj svet i moj život obojio takvim tonom da ni muzika ni boja ne može proizvesti ni notu ni boju kako se ja osećam unutar sebe a i spolja.
Hvala ti kćeri moja Rijalda sto si uokvirila moj zivot koji su svi napadali i osporavali a ti, Rijana i Adis staviste mom životu večiti sjaj a njima koji su navikli da prljaju moj život zanemeste usta i poganu dušu dolaskom Mellani, Irie, Lava, Šaka Juniora i sad male Klee! Dobro nam došla lepotice moja!
 – poručio je Šako u opisu objave na kojoj je prikazao ćerku i unuku predivnog imena.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić