Login/Registracija

Nakon tužnih vesti Ceca Ražnatović stigla na snimanje „Zvezda Granda“ (FOTO)

U toku je još jedan snimajući dan u studiju na Košutnjaku, a folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je sve zasenila svojim elegantnim i svedenim stajlingom.

Naime, pevačica se danas na snimanju sednog kruga takmičenja pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji koju je razbila tek ponekim zlatnim detaljem, tačnije nakitom.

Iako se odlučila za svedenu kombinaciju, na pevačici ipak sve odiše luksuzom i elegancijom. Crne pantalone i crnu rolku kratkih rukava Ceca je iskombinovala sa papreno skupom tašnom poznatog brenda, dok je kosu vezala u konjski rep, a lice prekrila velikim crnim naočarima ispod kojih se nazirala blaga dnevna šminka.

Do sada smo navikli da Cecu gotovo uvek vidimo lepo raspoloženu i sa širokim osmehom na licu, ali ovog puta nakon tužnih vesti koje je nažalost preko Instagram profila saopštio njen budući zet Nemanja Gudelj gde je širu javnost obavestio o gubitku bebe, na pevačicinom licu smo mogli da primetimo da je vidno potresena i neraspoložena što je u ovakvoj situaciji sasvim opravdano.

Svetlana Ceca Ražnatović ovog puta nije bila raspoložena za druženje sa mnogobrojnim medijskim ekipama, ali su već po samom dolasku usledili brojni komplimenti okupljenih fotografa koji nisu krili oduševljenje pevačicinim izgledom.

Foto: A. Dačić,
Autor: I.G.