Login/Registracija

Ovakvu Sanju Kužet do sad niste videli: Voditeljka uhvaćena u nikad ležernijem izdanju (VIDEO)

Voditeljku najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanju Kužet navikli ste da viđate našminkanu i u elegantnim toaletama, međutim danas se pred snimanje nove epizode ispred Grandovog studija pojavila u potpuno kežual izdanju.

Sanja je jedna od retkih koja se ne libi da svoje lice pokaže bez trunke šminke, zbog čega joj mogi skidaju kapu.

U potpuno običnom izdanju, u bermudama, majici i ravnim sandalama „uhvatili“ smo Sanju ispred studija u Košutnjaku i to vidno nasmejanu.

Sa dve velike torbe, bez kojih ne može nigde, budući da sa sobom uvek nosi nekoliko haljina i štikle ušetala je u studio spremna za ovi radni dan. Ono što je svima privuklo pažnju je i njen detox sok bez kog dan ne može da prođe.

Podsetimo, Sanja je juče eksluzivno za Grand priznala da joj komplimenti da divno izgleda itekako prijaju, ali i da je njoj potpuno normalno da se pojavi bez šminke i u običnoj, dnevnoj kombinaciji.

-Imam ja i društvene mreže gde se ja publici prikazujem mnog puta onakvom kakva zapravo jesam jer je i to moj kanal komunikacije sa publikom, ne samo „Zvezde Granda“. Znam da su te svečane i glamurozne haljine nešto što je mene obeležilo, ali kroz društvene mreže me upoznaju na neki drugi način- rekla je Sanja Kužet.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović