Login/Registracija

Polumenta po peti put postao deda, unuka dobila ime koje je danas prava retkost (VIDEO)

Porodica Polumenta bogatija je od danas za još jednog člana, a presrećni Šako Polumenta objavio je lepe vesti. Pevač je naime otkrio da je dobio unuku, kojoj su presrećni roditelji dali božanstveno ime Klea.

-Evo kako se moj svet ostvaruje. Od ovog trenutka moj život je bogatiji jos za jednu devojčicu, tako lepu da moje reči nemaju tu boju koju mogu oslikati kako se moj svet i moj život obojio takvim tonom da ni muzika ni boja ne može proizvesti ni notu ni boju kako se ja osećam unutar sebe a i spolja.
Hvala ti kćeri moja Rijalda sto si uokvirila moj zivot koji su svi napadali i osporavali a ti, Rijana i Adis staviste mom životu večiti sjaj a njima koji su navikli da prljaju moj život zanemeste usta i poganu dušu dolaskom Mellani, Irie, Lava, Šaka Juniora i sad male Klee! Dobro nam došla lepotice moja!
– poručio je Šako u opisu objave na kojoj je prikazao ćerku i unuku predivnog imena.

Svoje emocije o dolasku na svet malene Klee Šako nije želeo nimalo da skriva, a u videu je podelio svoje uzbuđenje.

Inače za ime Klea mnogi smatraju da je skraćeni oblik imena Kleopatra, dok po lingvističkim tumačenjima ona sadrži slavu i plovidbu i potiče iz starogrčkog jezika.

Pevač inače prosto obožava da provodi vreme sa svojim unucima i deli emotivne momente koje provodi sa njima. Tako nedavno svoj 55 rođendan odlučio da provede upravo sa njima, a pošto su dedine unuke bile i u trtenucima kada se sekla slavljenička torta, obratio se dirljivim rečima.

-Pošto neću moći svima da odgovorim na poruke, na čestitke za rođendan sve vas ljubim. Meni je najlepše sa moja dva unuka i moje dve unuke. Melani i Irija – poručio je Šako koji je sa unukama umesto rođendandske pesme zapevao „Cesaricu“ od Olivera Dragojevića.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić