Login/Registracija

POZNATE SESTRE U SVAĐI: Javno pravile haos i odricale se jedna druge

Od Kristine i Aleksandre pa do Edite i Indi, odnos pevačica pokazatelj je da poznate sestre u Srbiji mogu da dele duboku povezanost, ali i još veći rivalitet.

Iako je poznato da pevačice ne razgovaraju godinama, kao i da Kristina ne razgovara ni sa ostatkom porodice, nepoznato je odakle je sve počelo i zašto poznate sestre nisu u dobrim odnosima.

Ali, od kada datira svađa sestara i šta je tačno bilo seme razdora? Kako su mediji ranije pisali, krajem 2014. godine, kantautorka je objavila pismo na društvenoj mreži Fejsbuk, koje se ticalo Aleksandre i njenog partera Romana Goršeka, zbog kojeg se ostatak porodice naljutio na nju, jer nisu želeli da tajne izlaze u javnost. Ona je u njemu navela da ju je Roman javno napao, a da njena sestra nije stala u njenu odbranu.

Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g**nima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni –  dodala je Kristina.

Mlađa ćerka cenjenog kompozitora je tada tvrdila da je svađa izbila oko hora Hardkorus, kad ju je Goršek napao, a starija sestra je nije odbranila. Ipak, kantautorka se nije zaustavila na tome, već je iznela još detalja.

Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila… Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema – napisala je ona.

Oni koji me dobro poznaju su vrlo svesni tuge s kojom proživljavam sve probleme koje već godinama ima moj odnos sa Aleksandrom, nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu – dodala je ona.

Aleksandra se takođe oglasila nakon toga.

 – Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže – ispričala je Aleksandra tada.

Aleksandra i Kristina nisu jedine slavne sestre koje su se javno sukobile

Godinama unazad tema spekulacija je odnos rođenih sestara, Indire i Edite Aradinović. Iako je Edita nedavno demantovala da je u svađi sa starijom sestrom, u avgustu ove godine su se pojavili navodi da je blokirala Indi na Instagramu. Iako je tačan razlog svađe nepoznat, šuška se da je kriva Indi koja je nedavno dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju. 

Inače, u gostovanju u jednoj emisiji iz jula ove godine, Edita je govorila o odnosu sa  svojom starijom sestrom, ističući da je on daleko od savršenog.

 – Ja bih najviše na svetu volela da smo Indi i ja nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno – rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi jedan tabloid, blokirala sestru na Instagramu.

Inače, Indi je juče izjavila kako je njena sestra napokon stala iza nje u muzičkom smislu, te da će prvi put poslovno sarađivati, prenosi 24sedam.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić